Lördag - Hard work work!

Gick upp oskäligt tidigt för en lördag för att pallra mig iväg till Tunavallen och döma. Helt otroligt tråkigt var det och typ sket i att blåsa foul så tiden skulle gå. haha det vart typ slagsmål på planen.



Nyvaken och osminkad men fortfarande hetare än dig.

Sen så solade jag lite. Tyvärr var affären med balklänningar stängd, så jag och Robin käkade lunch i stan och gick och kollade lite i affärer istället. Älskar att gå på stan med Robin, vi har verkligen skitkul tillsammans och om man ska prova läder så är han verkligen som en bögkompis och ger jättebra tips och råd.
Hittade världens roligaste saker på Phasion på Shopping. Dom har de otroligt fina produkterna "Miso Pretty". Det är ett asiatiskt företag och garvar alltid ihjäl mig om man uttalar namnet med riktigt kina-dialekt. Try it, U'll laugh ur ass off ,)

                          

Sen så satt jag i statistiken på tjejernas match. Började nästan gråta för att det var så dålig basket och så dåliga domare. Johanna räddade matchen med att visa nr 6 vad skåter skulle stå genom att monsterblocka henne 2 ggr på rad. (Och nr 5 såg ut som hon hade fått ett skåp i nyllet) Oh no she didnt!!!

Kommentarer
Postat av: MALALICIOUS

Älska bloggen!

Den är sådär fint sarkastisk

& älskar cupcaksen på kanterna.

Väry nice (:

2009-02-11 @ 00:21:48
URL: http://pornoflick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0