Så får du vitare tänder!

Hade ju lovat skönhetstips den hr helgen och här kommer det första!

Alla vill ju ha vita Hollywood-tänder men det är få som har råd att punga ut asmycket cash för en blekning, plus att det sliter på tänderna. Förutom tandborstning så finns det två husmodersknep som skonsamt gör tänderna vita (förutsatt att man gör detta regelbundet). Sen har tändernas färg mkt att göra med gener och kost också. Vin, kaffe och te färgar tänderna mycket.
Så här kan du iaf få vita tänder!

Bakpulver
Borsta tänderna föriktig med bakpulve ca varannan vecka.

Citrusskal
När du äter nån citrusfrukt, spara skalet och gnid det mot tänderna. Det vita köttet i skalet innehåller nån slags syra som behandlar tänderna. Helt random, jag vet :P


Dagens agenda 31/1

Mycket att göra idag!!!


  • Jobba - Döma med Araya på Tunavallen 10:00 - 13:00. 
  • Sola - Bli brun på Solsystem.
  • Prova balklänning - Prova balklänning med Gunilla :D. Fattar inte vrf jag valde att göra det med henne för hon kommer se miljoner ggr snyggare ut än mig i alla klänningar. Lägger upp bilder imon och förväntar mig lite smakråd!
  • Statistik - Sitta och ta statistik när tjejerna spelar mot Lidingö 16:00. Rebecka Rainbow! ;)
  • Middag hos Fanny - Fanny fyllde 18 förra veckan och bjuder på middag och lite förfest. parteeeeyy!!!
  • Kafelino - Utgång till Kafelino. Inte mitt favoritställe eftersom dansgolvet är för litet, men det är ju mer en indieklubb där man sitter och snackar, men det blir vad man gör det till! Kommer iaf se fab ut i glittrig topp, pennkjol, converse och slarvig knut.





Lite inspiration till imorgon!

Jag och Gunilla ska till ett ställe som ligger precis vid skolan och de beställer alla sina klänningar från Briarrose.
Så nu har jag suttit med Robin och tittat på lite potentiella klänningar. Jag vill ha ryggurringning och inte för pråligt. Det ska vara elegant och samtidigt hett som fan. jag tror det största knepet är att verkligen inse vilken kroppstyp man har och klä sig efter det. Att tvinga på en klänning som kanske ser jättebra ut men inte passar ens kroppstyp blir bara fail. Så jag får acceptera att jag är 187 cm med liten byst men ett sjujävla arsle och milslånga ben.

                    


 


 

  

Outfit 30/1



Beige "sjok-linne" Weekday (Monki) 350.-
Vitt långärmat linne H&M 98:-
Svarta jeans Gekås Uallred 199:-
Halsduk Myrornas 20:-
Dr Martens-kängor Shock i Göteborg 1199:-

Diggar fan att mina 10-håkskängor som jag hade under min gothar-period är fashion nu! Såklart är de i veganläder och de är snyggast í stan. Mycket coolare än alla ripoffs på budgetkedjor. Timbaland eller Dr Martens ska det tamejfan vara!

Elitskolor? Hell yeah!!!

Om eliskolor är en bra eller dålig sak ligger just nu i hetluften.  10 st gymnasier ska utses till elitskolor av Skolverket, och flera innerstadsskolor i sthlm är redan elitskolor.
Många rasar över detta och anser att det bidrar till ökad segregation och att beroende på elevens ekonomiska situation beviljas den antagning till elitskolan och att vanliga skolor kommer få undermåliga lärare till förmån för elitskolorna.
Vet ni vad jag tycker om detta?
JÄVLA JANTELAG ÄR VAD DET ÄR!!!
Jag tror att folk bara tycker detta är en dålig idé för att vi svenskar är så itutade att vi inte får skilja oss från mängden och att vi ska hålla oss i leden. Någon som satsar anses tro att den är förmer än andra. hallå?! Bara för att man vill utvecklas och ta vara på sin talanmg så betyder väl inte det att man tror man är mer värd?

Det är dags att Sverige blir mer konkurrensinriktat och inte bara ser till bredde. Såklart ska det inte bli som i Kina där elever får skriva prov i tre dagar efter gymnasiet och det provet avgör ens framtid. Någon gråzon måste man ju hitta. Men jag är så trött på att man måste vara lagom och mellanmjölk!
Jag går på ett elitgymnasium. Men vet ni varför ingen tycker det är illa? Eftersom det har med idrott att göra. Vi har intagningsprov utöver att man måste ha betygsbehörighet. Det kostar pengar att gå på den här skolan om man flyttar så som jag gjorde (hyra, mat och resor hem m.m) Inte är det någon som kritiserar detta.

Varför får bara de med problem och svårigheter hjälp? Varför får inte talangfulla och ambitiösa elever extra stöd? En elev som har IG-varning i matte får otroligt mycket stöd och extrahjälp för att klara G. Men en elev som är bra på matte men vill bli bättre och avancera, får den särskilt mkt stöd? Nej.
Det är dags att Sverige börjar visa framfötterna och vågar satsa på elit så att vi blir nåt att räkna med på världsmarknaden och inte bara förknippas med IKEA, ABBA och blonda lössläppta tjejer.
Att bara rika elever skulle komma in på elitskolan tycker jag är ett helt absurt argument. Så länge intagningarna baseras på betyg och intagningsprov så spelar det ingen roll i världen hur mkt pengar man har, man kan inte köpa till sig intelligens.
Personer knutna till Franska skolan, som anses vara en elitskola, skriver så här i SvD
"Alla barn är potentiella framtida ledare, men vi kan inte uppfostra framtida ledare om vi inte vågar vara ledare själva".
Väldigt bra sagt anser jag.

Jag tycker alltså att elitskolor ska införas och jag tror inte att det kommer innebära i en ökad klassskillnad och segregation. Enda skillnaden som kommer uppstå är att fler ambitiösa barn får chans att uppnå sin fulla potential.

Dagens "hej-kom-och-hjälp-mig!"

Har webbdesign nu. Vi håller på med CSS-stilmallar. jag fattar nada. Jag är helt dum i huvet och känner mig så jävla blåst. Datorer och sociala människor som kan interagera med andra tror jag inte går ihop. det är bara associala finniga jolt-drickande töntar som kan kommunicera med dessa plåtburkar som verkar leva ett eget liv. Varför kan ingen uppfinna ett program där man helt enkelt skriver in vad datajäveln ska göra så gör den det utan att bråka och fitta sig. En dator kan man inte skälla ut eller slå (kan kan man ju men det är inte så att man får nån respons). Ska samla på mig alla Sveriges datorer och annordna ett likbål!

...på lördag är det fest...

Japp, på lördag blir det partaj, och då kom jag bara att tänka på den kära gamla reklamjingeln. Saknar inte ni också den? Man nynnade den alltid när mamma gjorde kyckling på fredagar.
Just nu sitter jag ock käkar mina hårdkokta ägg och dricker te. Den här GI-dieten som är anpassad efter att jag tränar suger verkligen. Saknar kolhydrater och igår slarvade jag något så kopiöst. Det är inte för att jag ska bli smal som jag äter såhär, utanför att jag ska lägga på mig muskler-. Tråkigt iaf.
Nu hinner jag inte skriva mer, bara att ifall ni vill ha skönhetstips och annat sånt så ska ni läsa i helgen, tänker nämligen skriva mina bästa tips, så att ni kan bli lika fräscha som jag ;)

Hemmagjord bodyscrub
Farinsocker
Någon form av olja (olivolja, babyolja)
Eteriska olja
Glasburk eller liknande

Blanda socker och olja så att konstistensen blir som du vill ha den. Häll i ca 35 droppar etirisk olja av valfri lukt. Blanda och häll i i glasburken. Scruben är fräsch så länge som oljan är onavför sockret i burken.
Den är helt underbar, billig och bra för dom med väldigt känslig hy. Funkar även utmärkt till ansiktet ^^


Snooze-knappen är min värsta fiende

Försov mig idag. Mutta också.
Men man kan ju inte göra annat än att slummra vidare när man sover bredvid robin.
Missade morgonträning, kommer få redigt med smisk.
Nu ska jag äta en vääääääldigt sen frukost och sen iväg till eftermiddagsträningen.
Robin vill också bara passa på att säga grattis till Joel för att han blivit pappa och att han passar väldigt bra i långt hår!


Kom igen! Det ÄR ju Joel ffs!!!

What the fuck are we going to do?!

En väldigt, väldigt komisk sak har hänt. Samtidigt är det pinsamt, skämmigt, jobbigt... men mest jävligt kul.

Igår så hade jag och pojkvännen lite vuxenkul *host*.
En massageolja åkte fram. Mer tänker jag inte avslöja.
Iaf... Min älskade pojkvän sätter händerna på väggen ovanför sängen.  Rätt på den fina blå tapeten.
När vi var klara och tänder lampan så ser vi tre stora och fina handavtryck på väggen. Handavtryck i olja.
Det ser ut typ som i en mordscen där någon har lämnat ett blodigt handavtryck. I olja.
Efter att jag legat på golvet och dött av skratt flera gånger om efter att ha sett Robins förfärade ansiktsuttryck så började vi ta itu med det.
Vi skrubbade med diskmedel och olja.
Inget hände.
Vi gned in potatismjöl.
Inget hände.
Vi bönade och bad till Gud och andra högre makter om att det skulle försvinna.
Inget hände.
Vi måste lämna lägenheten när vi slutar tren.
What the FUCK are we going to do?!
Måla om? Tapetsera om? Spika upp en tavla som vi säger att nästa hyresgäster kan få?
Asså hjääääääälp!!!!



Varför ska sånt alltid hända mig!?

Morgonbloggning

Har en liten sovmorgon idag, passar på att blogga lite.
Igår så bytte jag och Linn julklappar. Jävligt sent jag vet men skitsamma.
Eftersom vi är fattiga studenter så satte vi en gräns vid 50:-. Av mig fick Linn ett presentkort på Kulturens Hus och en hemmagjord body scrub. Receptet kommer senare idag!
Linns present var helt otroligt perfekt. Det var en sak som jag har önskat min i typ två år, och Linn hade ingen aning om det men hon sa att när hon såg det så visste hon att den där ska Lisa ha.
Det var ett underbart lipgloss i form av en cupcake! Varje gång jag sett annonsen i Ella så har jag velat gråta för att jag vill ha dem så mycket! Och nu har jag det! :D Jag älskar såna söta saker, körsbär, cupcakes och annat kitchigt och lite pinup. Jag har redan ett läppglans format som en boll och leopardfärgat.
TACK LINN!!!

      
                                                                 
         
Lipglossen finns i många varianter och tillverkas av det coola företaget "Naughty but nice".
Finns på
Honey I'm Home för 39:-


      

                                                                                                               
Det var den här jag fick av Linn!!! Den heter    
Wildberry Tart och luktar skogsbär. 


Idag så ska Linn och jag hålla i en idrottslektion. Vi ska ha långfärdsskridskor med staffettter och annat kul. Lite komiskt eftersom jag är rena rama Bambi när jag åker skridskor. Tror bara att Johanna är den enda som åker sämre än mig. Ack och ve, men skam den som ger sig! En dag så ska jag susa fram över isen likt mitt hemlands OS-medaljörer. Undra ifall någon verkligen går på att jag kommer från Ryssland? :S

Modeveckan

Hur coolt är det inte på en skala att Linns storebror ska få gå modell på modeveckan?
Han har tidigare varit modell för Nokia Xpressmusic 5320 (tyvärr kunde jag inte hitta annonsen) och Make up Store.
Han är skitduktig tycker jag och önskar honom lycka till! :D


Fashion!!! beep beep

Veckans To-Do-List

  • Skola - Måste göra klart projektplanen. Projektet som jag och Robin gör ihop är verkligen kul att jobba med, men projektplanen som ska in är en riktig bitch eftersom vi inte vet ifall vi ska få pengar eller inte från Idrottslyftet. 
  • Bloggen - Fortsätta med designen och layouten. Har kommit en bit på bakgrunden men måste fixa lite till. Dessutom måste jag börja promota lite och börja besöka andra bloggar flitigare (utom Kenzas för den är bara så boooooring. Det stämmer nog att vackra människor oftast är de tråkigaste). Måste iaf få fler att läsa bloggen, vrf ska man annars ha en liskom?
  • Träning - Fortsätta fokusera på min comeback. Fortsätta med rehaben och inte bli för ivrig på basketträningarna när det är spel. Glöm inte återhämtningsmålet!!!
  • Pojkvännen - Försöka få honom frisk så att han blir sig själv igen.
  • Tan - Sola typ 20 minuter. Känner mig lite väl vinterblek och grå nu. Och den här gången ska det fan inte bli en jävla vit ring på röven.
  • Balen - Måste börja titta efter balklänningar. Ska ha ryggurringning eller empireskärning. Funderar på mörkröd, champange eller svart. Kom gärna med förslag!!!
  • Jobb - Måste få tag i Leif så att vi får jobba på vårmässan.
  • Johanna 18 år - Födelsedagskalas hos Johanna på söndag! :D

Måndag igen (please kill me)

Japp, så var ekorrhjulet igång igen. Vaknade ganska tidigt och hann ladda ner lite musik innan det var time for school.



Dagens outfit

Vitt långärmat linne H&M 99:-
Svart tunika Diva 160:-
Keps snodd av Mamma
Rosa sjal Gekås Ullared 49:-
Bruna stövlar med päls Din Sko 199:-


Ser ut som att jag har världens röv på den här bilden. Fan va Fanny garva när hon såg den. Aja, najs som fan iaf.
But I don't think you are for this jelly.
Idag var det bajssoppa till lunch blä. Kan vi som tränar iaf få riktig mat. Idioterna som går på typ resturang och barn och fritid och bygg, de kan få soppa för de har väl aldrig tränat en minut i sitt liv. Men jag vill gärna ha lite mat som man kan träna på, tack!
Snodde till mig en dator och lyckades göra klart bakgrunden! Vad tycks? Ser bra ut, ska bara finputsa lite.




Gunilla och TG på mellis



Jag fick en uppenbarelse på mellis!
Vi som går på BG får mellanmål varje dag eftersom vi tränar. Vi får bla bröd men jag äter bara sånt där übergrovt bröd. Ni vet sånt där som bara består av frön och som man köper i små kuber?
Jag hade med mig det idag men det smulade sönder, så jag hällde i det i filen tillsammans med kanelen.
Det var helt otroligt gott!
Det smakade kanelkaka och lite mjuk pepparkaka. Tror det var filen som gjorde brödet saftigt och sen kanelen som satt smak på det. Nu slinker brödet ner lite lättare iaf :D
Efter att ha sovit igenom mig engelskan så slutade jag och drog hem. Älsklingen är alldeles jätteförkyld så jag åkte och handlade Ben&Jerry's och gjorde pannkakor åt honom. Jag är såååå den perfekta flickvännen.




Pannkakor. Inte plättar





















 

Dagens inspiration

Alla vet vem väl underbarnet Micheal Phelps är? Jag är sjukt imponerad av den mannen. Att han har lyckats så bra tror jag är en bra förebild för andra med ADHD, ADD och andra liknande diagnoser. Min lillebror har autism och ADD och jag hoppas att Michael Phelps får honom att inse att man kan göra vad man vill, bara man bestämmer sig.
Iaf, en av de tre gryndstenarna inom elitidrott är ju kosten. Äter man inte ordentligt så kommer man aldrig att kunna vara elit. Våra tränare tjatar konstant om att vi måste äta minst 3000 kcal varje dag (hörde jag en modebloggare svimma av förfäran?) De har även tjatat om hur mkt Gunde Svan åt. well, go f'*ck yourself Gunde för Phelps slåt dig med hästlängder.
Hans genomsnittsintag är 12 000 kcal per dag... 12 000!!! Hur får han plats med det i magen?!   kanske var all dem kalorierna som gjorde att han fick alla sina 8 medaljer som han sa att han skulle ta. Kaxig jävel, ett riktigt ADHD-barn. (Gör moppen och det är bara Julia som förstår).

Kolla in klippet för att se vad han äter en dag!



Super sweet 18!

Jag fyller faktiskt 18 den 8 februari!
Ska bli kul men känns lite surrealistiskt.
Näroana beklagesig övrhu jobbigt det var att välja vad man skulle önska sig i födelsedagspresent (hej i-landsproblem?) så började jag knåpa lite på min egen önskelista.


Presentkort på The Body Shop
Så jag bla kan köpa den här underbara bodybuttern med passionsfrukt!
Klicka på bilden för mer info och mer produkter från The Body Shop

Luktar ljuvlig och har inte testats på djur (varken slutprodukt eller ingridienser)


Sporttoppar
Flera studier visar att brösten slits otroligt mkt om man använder en dålig sportbh. ligamenten blir utslitna och resulterar i hängpattar. Nej tack! Läs mer här.

  Champion Powerback finns bla på runnerstore.se.


Ed Hardy parfym
Det otroligt coola företaget Ed Hardy har nu kommit med en prfym. Finna för både killar och tjejer. älskar flaskan, grymt cool och den luktar väldigt gott. Killarnas luktar däremot bara rakvatten. Vill ha!

 Coolaste designen! Kostar ca 650 kr


Biljetter till Arvikafestivalen
Har jobbat två ggr på Arvikafestivalen. Har jobbat backstage med catering, riggning av scen och servering till artister. Visst har jobben varit roliga (serverat Kent, Slayer, Håkan Hellström, the Hellacopters , Hardcore Superstar mfl.) Dessutom känner man sig redigt cool när man tränger sig förbi alla groupisar som står och hänger vid backstage och bara genom en nickning till vakten får access. det är iaf väldigt slitsamt och man missar mycket roligt och många konsérter, så en biljett till Arvika skulle vara najs som fan.

  Jag på Arvika 2008        Jag på Arvika 2006


Det är väl det enda jag kan tänka på nu. Can't wait!
Ni kan ju räkna med att jag kommer vara jävligt kaxig första veckan. Men ni vet hur jag är. You love me anymay :*


Helgen

Både tjejerna och killarna vann alla sina matcher, gött mos överdos.
Kul helg och jag kickade ass som speaker (även fast flink hette Anders och Stefan hette Nygren).
Tränade ett stenhårt konditions+benpassa idag, svetten bara rann. maria sa att det såg bra ut. Så jävla kul att träna nu när man vet att man snart ska få vara på planen igen. Träffade Crille i gymmet och han försökte på aitt lilla awkwarda men samtidigt gulliga sätt säga att han tycker att jag gjort ett bra jobb. Stötte även på Hult och tipsade honom om min återhämtningsdryck som gör en till stålmannen. Da-dada-daaaaa!!!

Märkte en väldigt intressant sak i helgen. Nu när det är spelare från hela Sverige så ser man verkligen skillnad på människorna. Så fort det kommer in sthlms-tjejer så ser man att de hör hemma i 08-området. Man ser fejkbrännan, den obligatoriska ruffsiga hårknuten och de lediga men samtidigt snygga kläderna. Lite kul sådär tycker jag.
Vet ni förressten vad en "halv special, 08, pling" betyder i GBG? det betyder att man vill ha en halv special med Pucko och att man vill ha 08:an varm. plinget är alltså micron (Tack julia för att du lär mig sånt). Låt kriget mellan GBG och STHLM fortsätta!!!

Nu ska jag se på MTV's nya serie "America's best dancecrew".
Kul kul kul!!!

Imon blir det karen allihopa, förbered er mentalt så att ni inte flippar. risken finns att jag likit Fanny börjar gråta.



Luleå Basketgymnasium (kandidater till nästa avsnitt av "En annan del av Köping - Luleå edition")


Julia

Fick min första kommentar av min underbara barndomskompis Julia. Hon är för närvarande och gör sin praktik i trean i Barcelona! Viva l'Espanga!
Julia är en riktigt busniesswoman som kommer sluta på Handels och därefter i en pennkjol bakom ett stort skrivbord. En riktig rikskapitalist med andra ord! ;)
Saknar henne väldigt mycket nu när jag bor uppe i Luleå. den tjejen är verligen helt underbar ochman har aldrig tråkigt med henne. Firade nyår med henne och den kvällen gick i vårat tecken: ät tills du spyr och spela Sverigespelet.
Saknar dig i varje fall tjejen, hoppas att bögarna i Barcelona tar bra hand om dig :D

Idag ska jag vara speaker på USM. Lite pirrigt men samtidigt kul. Fattar inte vrf dom satte mig som speaker. En som snackar göteborska gör sig sällan förstådd i detta sengångarland även kallat Norrbotten.
Hoppas också att ingen har några konstiga namn. Alltså vad fan gör man i en sån situation? Vladimorskjiz Chekastovisgtic liksom, hur uttalar man det? Brukar kunna smit genom att bara säga spelarens nummer, men hur retard låter inte det. Kan inte alla heta sven svensson så att jag kan uttala namnen?
 Nu är det som det är iaf, önska mig lycka till och lycka till till dom som ska spela.

Ha det gött!


Jag och Julia i vår snyggaste pose. Still looking hot as hell.


Barney Stinson

Hoppas alla vet vem den här mannen är. Han är en av karaktärerna i den underbara serien "How I met your mother". Barney är helt underbar och är seriens höjdpunkt lätt. Min kille har beställt hem hans bok "The Bro' Code" där det står hur en player ska uppföra sig.
Iaf, nu har jag hittat han blogg också, läs och njut! Klicka här --->  Swarley
(Visste ni btw att han som spelar Barney är bög. Inte för att det är så spec, men tyckte bara det var lite allmänbildande)

Nu ska jag faktiskt se på "Let's dance". Har inte sett ett enda avsnitt av denna säsongen. Alltid kul att se kändisar dratta på rumpan. Om ni inte var så jävla skinny och hade lite ass så kanske det inte skulle göra så ont? Undertecknad hade antagligen bara studsat upp igen.

Adios amigos!




"How I met your mother" sänds i tv3 och tv6

Ingen är lyckligare än mig just nu

Jag tror faktiskt ingen är det. Det är omöjligt. Finns liksom inget som kan slå detta.

April förra året så slet jag av korsbandet. Detta var det närmaste traumatiskt för mig. Hade just fått ordning på min långdragna ryggskada och hade just blivit uttagen att spela U18 EM. Det sög åsnekuk alltså.
Nu har jag rehabat i ett år. Jag har slitit och varit isolerad uppe i gymmet. Jag har inte kunnat göra det jag älskar mest, förren nu.
Idag fick jag spela för första gången på ett år.
Idag fick jag göra det som jag identifierat mig med under största delen av min uppväxt.
Känslan var helt otrolig. det bara flöt på och första anfallet så blockade jag skiten ur Ida. Helt underbart var det.
Började lipa efter ett tag för att jag var så jävla glad. Musklerna värkte och hjärtat och flåset var åt helvete, men fan va lycklig var jag.
Blir ju inte sämre direkt när man har så underbara lagkompisar som stöttar en. Alla tjejerna var genuint glada för min skull. Ni är helt underbara tjejer!
Nu insåg jag att så länge man mår bra och gör sin grej och kämpar så kan ingen trycka ner en. Så länge man tror på sig själv och så länge man inte sårar eller skadar nån så kan ingen kasta skit på en. Detta gäller oavsett man heter Michael Phelps, Blondinbella eller bara är en vanlig Svensson. Så länge man är äkta och gör sin grej och aldrig låter någon annan fara illa så ska man aldrig ta åt sig av vad folk säger.


Nu mår jag bättre än vad jag gjort sen det där hände i april förra året. Känns som att jag har superkrafter nu.
I really love this game.

Skolan

Sitter på webbdesignen nu. Vi har fått en uppgift att göra en ny hemsida i Dreamweaver. Känner mig ganska lockad till att fixa bakgrund och header i photoshop istället. What to do, what to do?

Stackars pojkvännen hade feber idag, låg och frös intill mig hela natten. Jag däremot låg och svettades som en gris.

Iaf, nu ska jag nog blir lite seriös och göra arbetet. Ska inte på Plannja ikväll så jag skriver nog lite då.
Nu när jag introducerat bloggen litegrand så kan jag ju börja skriva om mer seriösa saker. har en riktig bra grej på gång där jag skriver om hur fuckad jag tycker 90% av alla feminister är.
Får inte glömma pinga så att jag får massa hatmejl!
 
See ya'll later!!

phu...

Sitter och kämpar med bloggens layot.
Det största problemet är att photoshop Elements krånglar så jag kan inte fixa min header och bakgrund, för jag vill ju liksom inte ha någon av de fula som är i de förgjorda stilmallarna.
Lite kreativitet får man väl ändå ha lix...

Från det ena till det tredje...
Hade tänkt tvätta idag för det behövs verkligen men mitt stolpskott till kille tog med sig min nyckel (igen) så jag kommer inte åt min tvätt.
Suck... fast jag har gjort samma sak en miljon ggr så jag ska nog bara hålla käft.

Nån som såg på The Voice i morse? Katrin Zytomierska var där och spydde lite mer galla över Blondinbella. Skrattade till lite när hon kallade allas vår favoritbloggerska för "mupp".
Nu tycker jag att det här bråket börjar bli lite löjlgt. Ni har fått smutskasta varandra nu och fått säga vad ni tycker och tydligen så tycker ni helt olika. Så, nu är det klart. Get on with your life.

Har ju varit hemma idag, varit lite sjuklig och fått en ny kärlek - ICA's Special Flingor med jordgubb och yoghurt.
Unnade mig den här sockerfällan till mellanmål (nackdelen med att äta frukost hos Robin) och blev förälskad i de yoghurtdoppade flingorna, jordgubbarna klarade jag mig utan.
Helt fantastiskt gott.

Ha det gôtt så kanske vi hörs sen.

P.S Visst är det komiskt att jag redan skriver som om jag vore Sveriges mest besökta blogg fastän jag startade upp den i morse? Kanske dags att komma ner på jorden? ehm... Hell no!

Here we go again...

Efter tjat och påtryckningar från diverse löst folk om att starta upp min blogg igen så har jag till slut gjort slag i saken och gjort en rendez-vouz. Att jag själv är väldigt exalterad och tycker detta ska bli skitkul ska jag inte sticka under stol med.
En liten pinsam sak jag också måste erkänna är att jag under tiden som bloggen varit borta kännt en direkt saknad av att få skriva av mig och dela med mig av mina fantastiska och oslagbara tankar. Alla har nog varit med om att man stått i kön på Willys eller suttit på bussen och helt plötsligt fått världens uppenbarelse som man vill dela med sig av till resten av världen. Nu äntligen kan jag få göra det igen! :D

Förgoppningsvis blir sidan ännu coolare än förut nu när jag läst halva Webbdesign A och lärt mig HTML-kodning, photoshop och andra små roliga och nördiga saker. Där ser ni kids (använder sthlm-slang för att känna mig lite häftig) att även nördiga ämnen kan användas till onördiga syften. Be cool - stay in school.

Nu har jag fått en laptop så uppdateringen blir nog ännu mer frekvent än förra gången.
Men nog tjatat, nu ska jag börja formge sidan och göra den sådär snygg som bara någon av min kaliber kan göra.

Är ni beredda?
Let get this show started!!!




Så här såg min gamla blogg ut
"Cherry... The life and confessions of a pinup wannabe."

RSS 2.0